Hoera het werkt (Computertechniek)

door soundman2 @, Wouw, 24-12-2018, 18:35 (1967 dagen geleden) @ snameroc
Gewijzigd door soundman2, 24-12-2018, 18:58

Ik gebruik het al jaren en het was nooit een probleem, tot dat ik vanwege een HD fail een nieuwe installatie moest doen vanaf het web. Je kunt dan versie 1809 downloaden, dus met de laatste updates erin. In die versie gaat het gewoon mis. Ik kan je dus adviseren om updates niet uit te voeren. Wie weet wat ze nog meer in petto hebben.
Kennelijk is IRFANVIEW toch wel erg populair, gezien het aantal meldingen en pogingen om het goed te krijgen op het www.
Zoek bijv eens op het item "Windows10 blokkeert Irfanview" of "W10 blocks IRFANVIEW"

Ik ben geen nerd, of computerfanaat en de meeste problemen krijg ik met of zonder hulp wel voor elkaar. Deze keer lukt dat dus niet. Op alle pc's die ik heb, werkt het uit de kunst, zelfs op deze pc, waarmee ik dit stukje in W10 schrijf. Na het installeren van W10 vanaf het web lukt het dus niet meer. Voor mij het bewijs, dat het niet aan de pc ligt en ook niet aan mij. Ik ga echt niet over een nacht ijs.
Sommigen krijgen het niet eens geïnstalleerd, omdat Windows beweert dat het verkeerde of schadelijke software is. Volgens mij is Windows zelf het grootste virus en gevaarlijke software die je kunt installeren.
Microsoft gaat steeds verder in het bepalen wat goed voor jou is en zij kiezen voor jou.
Het is de arrogantie ten top om te beweren dat bepaalde software niet deugt en vervolgens voor jou bepalen dat ze dat moeten herstellen naar hun eigen programma's.
Ik heb alles weer goed gezet en als de correctiemeldingen er straks weer zijn, zal ik een screenshot maken.


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum