Marktplaats (Toestel of techniek)

door Forumbeheer @, Delft / Haarlem, 06-02-2020, 01:06 (237 dagen geleden) @ Maurice
Gewijzigd door Forumbeheer, 06-02-2020, 01:21

Tsja, dan moet ik me als beheerder maar even uitspreken...

Ik ben het met je eens dat het handig is om onder de radar te blijven, maar ik denk ook dat zulke wikkelmachines wel heel specifiek bij de doelgroep van het forum passen. Het attent maken van een kleine groep liefhebbers op zo'n kavel is niet hetzelfde als bemoeien met biedingen.

Ik wil niet zo rigoreus te werk gaan als bij de buizenburen. Verbieden betekent dat veel discussies niet meer zouden kunnen en dat dingen juist niet bij liefhebbers terechtkomen maar bij de oudijzerboer ofzo.

Bij andere buren zoals CO en mfbfreaks zorgt het eigenlijk nooit voor problemen. Het komt wel eens voor dat er dan 2 mensen tegelijk op af gaan, maar dat wordt dan ook wel weer onderling gecommuniceerd als ze het door hebben. Kwestie van netjes met elkaar omgaan en het de ander gunnen (de volgende keer heb je weer iets van hem nodig).

Ook de oorspronkelijke regels zoals opgesteld door Paul Brouwer zoals onder het kopje informatie te vinden, stellen geen verbod op het bespreken van elders geadverteerde kavels.

Ik denk dat het aanbrengen/bespreken enz. van de wat bijzonderder kavels gewoon moet kunnen, zolang het niet off-topic raakt of anderszins uit de hand loopt (de gewone regels die voor elk topic gelden). Het is ook niet de bedoeling om eigen aanbiedingen aan te prijzen of mensen attent te maken op heel gangbare aanbiedingen. Ook is het niet de bedoeling dat zulke posts een dagelijkse gewoonte worden, het forum moet wel leesbaar blijven.


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum