Printer probleem Canon PIXMA MX5350 (Computertechniek)

door kris ⌂ @, Gent, België, 28-10-2020, 09:41 (1275 dagen geleden) @ Maarten Bakker
Gewijzigd door kris, 28-10-2020, 10:01

De hamvraag is natuurlijk welke printer jij hebt. Panasonic?

Nee :-) alhoewel het vermeldenswaardig is dat Panasonic de allereerste was met een laserprinter voor thuisgebruik, maar dat is 25 jaar geleden... (dat was een supercompact bookshelf modelletje)

De huidige printer is een Epson ecotank . Prijzen gaan van € 150 tot € 400 (ongeveer)in functie van je wensen


Dat zijn inkjetprinters, maar zonder cartridges. Zoals de modellenreeks aangeeft zijn het inkttanken. Die vul je bij vanuit een fles. (en die zijn echt niet duur). Hierdoor valt de inktkost tot enkele cent per pagina en toch mooie foto's...

Er zijn intussen wel wat reviews te vinden op youtube, en komt altijd op hetzefde neer: printkwaliteit is goed en inktkost is laag. negatief beoordeeld punt is de printsnelheid, maar aangezien ik geen drukkerij heb kan ik daar mee leven :-)


Ik begrijp niet goed waarom deze oplossing niet meer populariteit geniet. misschien klinkt Epson niet vertrouwd in de oren. blijft men hangen bij HP en Canon om dan hier te komen klagen :-D

overigens, voorgaande printer was een canon. die heeft het toch 10 jaar uitgehouden. nooit problemen mee gehad, maar inktkost was hoog, zoals iedereen wel weet.

Wat je bij ieder merk moeten mijden zijn de goedkoopste modellen van € +-60. (tenzij je maar één pagina per week print..)

PS: heb geen aandelen bij Epson !


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum