Beeldscherm driver lenovo laptop met intel chipset (Computertechniek)

door snameroc @, Etten Leur, 09-07-2021, 22:56 (21 dagen geleden)

Ik heb een lenovo laptop met een I3 cpu en de laatste tijd is er na een windows update altijd een probleem met het laptop beeldscherm.
Je ziet na de herstart de bios en het windows logo waarna het scherm zwart wordt. Als je dan een 2e beeldscherm op de vga poort aansluit heb je daar wel beeld. In beeldscherm eigenschappen wordt het originele laptaps herm dan niet gezien alleen het externe scherm. Als ik de beeldscherm adapter verwijder in apparaat beheer houd ik beeld ruim na de opstart van windows tot dat het apparaat opnieuw geïnstalleerd is.
Als ik alleen de driver verwijder gaat het goed tot de volgende update. Als ik de driver wil updaten zegt windows dat ik de nieuwste heb. Als ik de driver van de lenovo site haal en die installeer krijg ik een melding dat die ouder is en vervolgens is er helemaal geen beeld meer tot ik met systeem herstel terug ga. Met de verwijderde driver heb ik goed beeld alleen moet ik handmatig de resolutie goed zetten tot de volgende windowsupdate. Kortom ik zoek of de juiste driver of een manier dat windows de driver installeren achterwege laat.

Iemand een idee?


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum