Flatscreen TV (Gezocht)

door Marotick ⌂ @, Huizen, 23-03-2022, 11:44 (922 dagen geleden) @ Jeroen Visser

Daar zullen er veel van zijn maar zijn ze nog bruikbaar?
Ik heb een Sony flatscreen in de slaapkamer staan en die is nog niet eens zo oud maar er verscheen onderin beeld (eind december 2021) dat Ziggo ging stoppen met de doorgifte van de digitale SD kwaliteit. Een paar dagen later was er niets meer te zien, ja wel een aantal commerciële kanalen maar de NPO zat er niet meer bij.
Een goede kennis van me vertelde me dat hij nog een zeer goede flatscreen over had en die mocht ik wel hebben.
Mmm.
Ik vroeg hem of hij het nog wel deed na het stoppen van de SD kwaliteit en hij ging dat testen en kwam tot de conclusie dat het ook bij hem niet werkte. Hij heeft deze flatscreen maar weggegooid.
Ik vond weggooien zonde dus heb ik een andere mogelijkheid gezocht en kijk nu in de slaapkamer naar de NPO via een Raspberry pi.
Omdat ik inmiddels bezig ben met een verhuizing kwam Ziggo aan de deur of ik mijn abonnement naar mijn nieuwe adres wilde meenemen??? Nee, zo'n onbetrouwbare partner die de wereld vervuild door vele tv's in één klap nutteloos te maken daar wil ik niets mee te maken hebben dus ik ben overgestapt naar de KPN.

Ik weet niet waar je de flatscreen voor gaat gebruiken maar tv kijken op wat ziggo aanbiedt kan nog wel eens frustrerend zijn.

Jack Marotick


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum