Forumcategoriën (Algemeen)

door Forumbeheer @, Delft / Haarlem, 08-04-2024, 23:55 (21 dagen geleden) @ electron
Gewijzigd door Forumbeheer, 09-04-2024, 00:03

Well noted. Voor mij zijn oude computers ook een beetje de nostalgie (en nieuwe een deel van m'n werk) dus dan valt het minder op. Het is nu weer even stil rond computers dus dat middelt hopelijk weer uit. Veel bijdragen over andere onderwerpen, zoals de jouwe ;-) , helpen daar ook bij.

Jij ook bedankt voor de waardering, zo weet ik toch dat ik op koers lig. Een betaalde baan hoeft niet, die heb ik al, althans als ZZP'er en ondernemer en het modereren kan er nog goed bij (ben wel blij dat het nfor een eigen team heeft, daar is het toch net wat drukker). Ik houd na aftrek van de hostingkosten op het moment nog wel een vrijwilligersvergoeding over aan de donaties; wel is de doelstelling om hier sites van te hosten die anders zouden wegvallen (ik heb nog plaats) en/of zelf historische content te hosten die ik in de loop van de tijd heb opgeduikeld.

Tussen ons gezegd en gezwegen (-: , ik heb wel wat leuke foto's gevonden in een partij die ik kocht die zijdelings aansluiten op philipsradios.nl die ik als 'zijspan' van het transistorforum host (een goed voorbeeld van een site die anders was weggevallen). Daar hoop ik een dezer dagen ook wat mee te doen.


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum