Laser Disc speler Philips LDP 600 WS te koop (werkend) (Aangeboden)

door Oldtimer @, Oegstgeest, 15-12-2021, 13:49 (920 dagen geleden) @ Nebulon
Gewijzigd door Oldtimer, 15-12-2021, 13:51

Op dit forum geldt een aantal regels, zie het verhaal over die regelgeving onder de kop Informatie:

6. Particuliere aanbiedingen, partijverkopen na bedrijfsbeëindiging of overlijden zijn hier toegestaan met in achtneming van het onder 6a t/m e vermelde.

6a (was 6). Aanbiedingen kunnen uitsluitend gedaan worden in de rubriek "Aangeboden". Vermeld bij te koop aangeboden toestellen of onderdelen altijd een vraagprijs of de vermelding gratis/tegen nominale verzendkosten.

6b (was 7). Het is niet toegestaan om bij aangeboden artikelen om biedingen te vragen of om een bod uit te brengen. Tevens is het niet toegestaan om binnen 3 dagen na plaatsing de vraagprijs te verlagen. De vraagprijs mag daarna eenmalig aangepast worden.

6c (was 8). Herhaaldelijk (méér dan twee keer) aanbieden van één en hetzelfde toestel of product is niet toegestaan.

6d. Bij op het forum aangeboden artikelen geldt dat de eerste die op het forum reageert, als eerste in de gelegenheid moet worden gesteld om tot een transactie te komen. Bij meerdere reacties a.u.b. de volgorde van reactie aanhouden. Houd er rekening mee dat niet iedereen constant zijn mail kan controleren. Een etmaal is een redelijke tijd. Ook gebeurt het wel eens dat een mail in de spambox komt, het is raadzaam om bij uitblijven van reactie nog even een forumberichtje te plaatsen.

6e. Als er geen reacties op het forum komen of er niet tot een transactie wordt gekomen, is het redelijk om de goederen na 3 dagen éénmalig in prijs te verlagen en/of ook elders aan te bieden. Het is handig om bij verkoop ook even te melden dat een artikel niet meer beschikbaar is.

Wiillem


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum