Nieuw aangemeld. (Algemeen)

door Maarten Bakker ⌂ @, Haarlem/Delft, 24-05-2023, 03:12 (392 dagen geleden) @ JOHANNES

Welkom op het forum!

Ik reageer vanaf mijn persoonlijke account maar ik ben de technisch beheerder en moderator van dit forum en de technische beheerder van het NFOR (ook wel: buizenforum).

Je mag op het transistorforum als nieuwkomer wel direct spullen (te koop) aanbieden (uitgezonderd commerciële handel). Het overzichtelijkst is als je dit steeds met 1 item of 1 kavel per bericht als reactie onder 1 "hoofdbericht" doet. Zie verder ook de regels onder het kopje Informatie.

Het enige elektronische dat je hier volgens de regels niet kunt aanbieden zijn apparaten en boeken waar geen transistoren of IC's (dus alleen maar buizen) in voorkomen, onderdelen specifiek voor gebruik met buizen en buizen zelf. Wellicht dat je daarover op het buizenforum tot een vergelijk kunt komen met het forumbeheer (moderatieteam).

Apparaten waar buizen maar ook transistoren of IC's inzitten, mag je hier gerust aanbieden. Ook meetapparatuur en werkplaatsinventaris die bruikbaar is om aan getransistoriseerde apparaten te werken, is on-topic.


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum