Datasheet Philips trafo V3 623 81.0 (Gezocht)

door soundman2 @, Wouw, 01-11-2019, 11:03 (210 dagen geleden) @ Piet van der Pol
Gewijzigd door soundman2, 01-11-2019, 12:03

Ik zou deze trafo inderdaad eventueel aan willen schaffen. Maar dan moet deze trafo wel 2VAC kunnen verwerken, en daar ben ik nog niet van overtuigd.

Piet

Dat is ook nog een frequentie afhankelijk.
Lukt het bij 1000Hz wel, zou het toch zomaar kunnen dat het bij lage frequenties helemaal mis gaat.
Evenwel kun je zoiets vrij eenvoudig zelf onderzoeken. Sluit de belasting aan die je van signaal wil voorzien. Sluit vervolgens een toongenerator aan die over het gehele bereik voldoet aan de laagst voor komende uitgangsimpedantie waarmee je de trafo wil aansturen.
Soms is een uitgang bedoeld voor bijv 600 Ohm, terwijl andere uitgangen lager zijn dan 10 Ohm. Meet het resultaat achter de trafo. Dat kan met een AC mV-meter, een scope of beter nog een distorsiemeter. Vermoedelijk heb je dan binnen korte tijd de nodige info.
Op dit moment heb ik de info nog niet teruggevonden in mijn documentatie.


Edit:, ik zie dat je de trafo wil kopen, dan wordt het lastig om te meten.
Ik weet niet wat voor de trafo gevraagd wordt, maar meer dan vijf euro inclusief verzendkosten zal het niet waard zijn, temeer omdat je niets weet over de historie.
Als ik naar de foto kijk gaat het vrijwel zeker over een ingangstrafo. Meer als 200mV is het waarschijnlijk niet, en dat is zoals ik aan gaf ook nog frequentie afhankelijk.
Ik weetniet hoeveel trafo's je nodig hebt, maar hier liggen

Lundahl LL1540 en LL1517
Sennheiser TMB102


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum