HP SCANJET 3800 (Computertechniek)

door soundman2 @, Wouw, 20-11-2019, 17:30 (1618 dagen geleden) @ soundman2
Gewijzigd door soundman2, 20-11-2019, 17:43

Heb ik nog een probleem er bij. Op een oude HP laptop met vista heb ik de programma's voor de scanner vandaag geïnstalleerd om te weten te komen of de XP pc een oorzaak kon zijn.
Hoewel ik de files gedownload heb van de site van HP , dus geen redirect ofzo, heb ik nu wel het zgn BING virus opgedaan. Het had meteen mijn browser Firefox aangepast naar bing. Dat kan ik recht zetten. Evenwel is Bing ook ergens geïnstalleerd. Het staat bij de programma's als Bing search engine en is op dezelfde tijd binnen gekomen met de drivers. hoewel ik dat niet helemaal zeker weet. In elk geval wel vandaag. Het programma is op de normale manier niet te verwijderen. Tools die het wel zouden kunnen verwijderen of althans aantonen, zijn er niet meer, die ook Vista ondersteunen.
Avast werkt nog wel voor Vista, maar die vindt het niet.

Het Bing virus ziet er uit als de MS Bing, maar is gemanipuleerd. Als je het als zoekmachine gebruikt. wordt je naar verkeerde of niet relevante websites geleid, Op het www is er veel over te vinden, maar daar kunnen ook weer dubieuze websites bij zitten.

Het wordt er op internet allemaal niet leuker of veiliger op,


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum