22ga160 (Gezocht)

door ffeilers @, Breda, 09-04-2020, 12:48 (1480 dagen geleden) @ ffeilers

goed bericht, het motortje goed uitgespoeld in de wasbenzine, draadjes gesoldeerd en gemonteerd, klein beetje naaimachineolie in de lagertjes en .... jawel vanuit "koude" toestand gaat het motortje draaien!!!


Werkt de pickup nu? uh... nee, er blijkt meer aan de hand te zijn, kogeltje van het plateau kwijt (dat lukt wel via de fietsenhandel), maar de bediening van de speler is mij niet helemaal duidelijk

ik vind de stand van het rubber wat tegen de poelie aankomt erg hoog (zie foto). De foto's zijn genomen bij 33 en 45 toeren (zoals eerder vermeld 16 toeren is van de poelie afgebroken).
Ik kan natuurlijk wel de met blauwe verf geborgde 3 boutjes waarmee het motortje is bevestigd met veren wel strakker aandraaien waardoor hij omhoog of omlaag gaat maar ..... dat lijkt mij niet zo maar de bedoeling.
Kan het zijn dat de poelie op de as verschoven is , hoe zit de aluminium poelie op de as gemonteerd (dmv koud/warmte klem ???)

stekker er in en het motortje gaat gelijk draaien, dat draaien zou alleen maar moeten starten via de startknop welke een kleine switch bediend,

daarnaast (zie foto) een veer welke schijnbaar is afgebroken, nog geen idee waar die aan vast hoort te zitten en wat de bedoeling is van het onderdeel waar de veer aan zit.

[image]
33 toeren stand (moet toch meer naar beneden staan???)

[image]
45 toeren stand (moet toch meer naar beneden staan???)

[image]
veer ???? funktie van dit onderdeel ????


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum