Philips versterker en radio (Toestel of techniek)

door Maarten Bakker ⌂ @, Haarlem/Delft, 02-05-2020, 15:29 (1449 dagen geleden) @ molen
Gewijzigd door Maarten Bakker, 02-05-2020, 15:54

Geen probleem hoor :)

Staat er op dezelfde manier FF00 voorgedrukt voor het serienummer?

Hoe dan ook zit er een flinke tijd tussen. De 574 komt uit week 34 van 1978, deze 674 komt uit week 23 van 1979 en het serienummer is ook meer dan 10000 stuks hoger. Geen "matching set" dus; waarschijnlijk verkoop van restanten als ze tegelijk gekocht zijn.

De hoogte van beide nummers toont in elk geval aan dat er een normale serieproductie is geweest. Die zullen niet allemaal omgekat zijn en waarschijnlijk ook niet allemaal in de personeelswinkel verkocht. Dan zou je toch zeggen dat er in Duitsland nog wel sporen van verkoop te vinden moeten zijn (oude advertenties, opduikende exemplaren).

Het cassettedeck is een model voor algemene bestemmingen (/00) met een vrij laag serienummer (dus waarschijnlijk een iets latere productiedatum als ze tegelijk zijn gekocht). Fabrikant is in dit geval Philips Hasselt, die had toen de productiedatum helaas niet direct in het serienummer staan. De modellen die eigenlijk bij de hifi sound project lijn hoorden werden vaak door Alpine in Japan gemaakt als ik me goed herinner.


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum