Geluid Pioneer TX-7100 (Algemeen)

door Gerard in Zeist ⌂ @, Zeist, 01-02-2021, 16:34 (1199 dagen geleden) @ JVR

Het woord aansluiten suggereert dat je een kant en klaar apparaatje nodig hebt. Versterkers die voor jouw tuner geschikt zijn kun je te kust en te keur overal kopen. Kijk nog even naar de impedantie van je luidsprekers, waarschijnlijk staat er een stickertje achterop met 4 Ohm of 8 Ohm. De letter Ohm ziet eruit als een soort hoefijzertje met de opening naar de onderkant. Kringloop, marktplaats, online, overal hebben ze versterkers. Het mooist is natuurlijk als je een bijpassende Pioneer versterker te pakken kunt krijgen, want die kast van jou is wel erg mooi! Als dat niet lukt zou ik zeggen neem iets piepkleins wat je er onzichtbaar achter zet.

Als je het ziet zitten om een paar draadjes aan een printje te solderen kun je ook de klein versterkerprintjes gebruiken die ik bedoelde. Het is allemaal geen hogere raketwetenschap, maar voor solderen moet je wel spulletjes in huis hebben, een beetje handigheid erin hebben en weten waar je het in wilt bouwen. De edele soldeerkunst leren komt altijd van pas als je van radio’s houdt en daaraan ook wilt repareren.

Wil je verdere adviezen, dan moet je misschien even zeggen wat voor speakers je hebt en eventueel waar je ongeveer woont zodat hobbyisten in je buurt je verder kunnen helpen.


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum