Kenwood (Toestel of techniek)

door heze, 16-04-2012, 07:42 (4401 dagen geleden) @ Mohawk

Beste Mohawk,

Ik heb sinds kort toevallig hetzelfde probleem. Ik ben al druk aan het meten geweest met de service manual erbij. Ik ben nu zover dat ik kan zeggen dat mijn ingangssignaal (via cd1) probleemloos door het grootste deel van de versterker gaat, en dat het daarna de DSP in gaat, maar er niet meer uit komt. De fout is dus daarom waarschijnlijk een software instelling in de DSP of de Eprom ernaast die corrupt is geraakt.

Resetten kan dit probleem misschien verhelpen, maar ik kan dit niet voor elkaar krijgen. Vandaar mijn vraag: Hoe reset jij deze versterker? Iets met inputselector-down indrukken terwijl je de versterker aanzet? Mij lukt dit niet, zou je me kunnen vertellen hoe je dit gedaan hebt?

Ik kan de versterker wel in test-mode krijgen (zie service manual), waardoor de versterker begint te werken... De DSP wordt dan gebypasst en er komt gewoon geluid uit. Zodra ik uit de testmode ga dan is het weer gebeurd met de muziek.

Ik hoop dat dit voor jou ook duidelijker is geworden nu, en dat we samen misschien tot een oplossing kunnen komen om deze amp weer tot leven te wekken...


Alvast bedankt voor je reactie,
Groeten Hendrik


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum