Wat is er toch aan de hand met dit forum? (Computertechniek)

door Ed van der Weele † @, Zeist, 30-04-2011, 17:48 (4747 dagen geleden) @ Forumbeheer

Ik heb vandaag een uur lang in een live-chat met de servicedesk van mijn provider gezeten en naar mate de chat langer duurde raakte men toch wel doordrongen van het feit dat er iets niet in orde moet zijn.

Later op de dag liep ik zelf tegen het fenomeen aan dat het zeer lang duurde voordat de startpagina van het forum opende en heb er direct een 'brandmail' achteraan gestuurd, onder verwijzing naar de live-chat eerder vandaag.

Goed dat je het nu zelf hebt geconstateerd. Dat is altijd aansprekender dan het van iemand anders te moeten horen. De honderden klachten over apparaten met de vermelding "hij doet ut nie" waaraan vervolgens geen afwijkingen werden geconstateerd verdwenen bij mij ook meestal in de bak 'gebruikersfout'. Pas bij tweemaal dezelfde klacht over hetzelfde apparaat vond ik het noodzakelijk om telefonisch meer inlichtingen over die klacht te verkrijgen.

Eén ding weet ik zeker. Het ligt niet aan de forumsoftware.

Zeg nooit nooit en zeg niet dat je iets zeker weet. Voordat je weer een keer "nooit" of "zeker" kan zeggen word je erop afgestraft :-) :-P
Na 45 jaar ervaring ben ik een héél klein beetje voorzichtiger geworden met zulk soort uitspraken.

Dit is een storing op een (of meer) server(s) bij mijn provider en lijkt (zoals eerder gezegd) verdacht veel op de storingen van 3 á 4 weken geleden.

Dat vermoedde ik al. De storingen van 3 à 4 weken staan me niet helemaal voor de geest, maar dat er iets mankeerde aan de serververbinding leek me overduidelijk.

Ik kan hier helaas niets aan veranderen en hooguit de druk richting provider blijven opvoeren.

:)


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum