Sony afstandsbediening RM-ED031 (Gezocht)

door henk vdb @, Breda, 17-09-2022, 16:37 (8 dagen geleden) @ soundman2
Gewijzigd door henk vdb, 17-09-2022, 16:46

De link die je gaf van de manuals gebruik ik niet. Het staat vol lijkt het met de gevraagde gegevens, maar nog voller met allerlei downloadblokken die alleen ten doel hebben om ongewilde software te installeren. De echte download plaats is alleen met goed opletten te ontdekken (kleine blauwe lettertjes).

------------------------------------------------------------------------------------------
Dat heb ik nog eens bekeken in de logfile van Pi-Hole dat ik op mijn thuisnetwerk heb draaien.
De meeste externe links die vanaf die site automatisch op de onzichtbare achtergrond bezocht worden zijn google spy en collect gerelateerde links. Dat is al een probleem op zich. Maar die worden door PH tegengehouden. Verder zijn er een paar andere door Pi-Hole geblokkeerd. Maar ook als ik Pi-Hole tijdelijk disable geen problemen met software die ze proberen te installeren. Maar dat zal met een windows computer misschien anders zijn. Soms probeer ik links die bij mij niet werken in Tor Browser (als het me echt interessant lijkt). Dat is ook al veiliger.

Maar ik begrijp het volkomen als je de site niet vertrouwt. Waar is het nog veilig op het net en VOORAL: wat vertrouw je wel en wat niet. Die keuze zal iedereen voor zichzelf telkens weer moeten maken, en die keuze heb je dus wel degelijk! :-)

On topic:
Sony heeft dus ook veel versies van sommige chassis. Grappig om te weten.
Waren de lekkende batterijen toevallig van het merk D-r-c-ll?

De site Elektrotanya ken ik ook al jaren. Is een aanrader inderdaad.


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum