huawei p30 pro (Computertechniek)

door soundman2 @, Wouw, 13-03-2023, 14:11 (14 dagen geleden) @ ffeilers
Gewijzigd door soundman2, 13-03-2023, 14:14

Aangezien je dit in china heb gekocht
Is de kans heel groot dat je een nepper heb


Het is zeker geen nepper, mijn schoondochter is chinese en het apparaat is gekocht in Shanghai bij een gerenomeerde zaak

mvg Frans

Dat kan heel goed waar zijn, maar tot voor kort werkten uitstekende Amerikaanse tv toestellen ook niet goed in Europa, vanwege een afwijkend raster en lijnensysteem en ook nog een andere geluids MF.
Iets kopen in het buitenland kan altijd wat tricky zijn. Nog steeds maken fabrikanten landspecifieke uitvoeringen van hun producten, al was het alleen al vanwege een andere neststeker.
In de beginjaren van de TV in Nederland, waren er zelfs verschillen tussen de TV toestellen voor Noord en Zuid Nederland. Boven de rivieren kocht je prima toestellen die er eender uit zagen als die in Brabant en Limburg.
Evenwel hadden de zuiderlingen zgn universele toestellen die vier verschillende TV- normen konden ontvangen. Nu krijg je de software wellicht niet op orde, vroeger was een printje bijbouwen ook niet aan de orde, het werd nooit een echte meernormen ontvanger.

Kijk eens in service docs van apparaten. Vaak staan daar ook de verschillen in voor gebruik in de EU of daarbuiten.
Veel apparaten voor Amerika hebben bijvoorbeeld maar één netspanningsinstelling, de EU versies hebben nog steeds meer instellingen etc.


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum