Mosfet Vraag (Algemeen)

door Maarten Bakker ⌂ @, Haarlem/Delft, 13-09-2024, 11:25 (6 dagen geleden) @ Prosper
Gewijzigd door Maarten Bakker, 13-09-2024, 11:37

Het gaat erom of de importeur danwel opdrachtgever achter het product kan staan en niet een bestelling heeft ingeschoten met de wens om er nog een paar dubbeltjes af te schaven. China is om diverse logistieke en politieke redenen het productieland dat het meest genegen is om dat zonder scrupules te doen, en op dat moment beginnen de problemen. Vandaar de deels terechte reputatie en de verwarring daarover.

Hoewel het om een softwarebedrijf gaat, met altijd een klein risico op 'precies genoeg verstand van hardware om gevaarlijk te zijn' denk ik niet dat dat in dit geval zo relevant is; immers produceren ze het product niet zelf.

De prijs en de vermelding van hun eigen merknaam op het ongetwijfeld Chinese product, doen vermoeden dat dit product wel goed genoeg is. Voor de zekerheid zou de TS het CE-certificaat kunnen opvragen. Dat moet aanwezig zijn en vermeldt ook wie verantwoordelijk gesteld mag worden voor fouten die de CE-conformiteit schenden (voornamelijk: isolatiefouten, interferentie, brandbaarheid). Zonder CE certificaat is de import per definitie dubieus.

In dit geval twijfel ik niet aan de aanwezigheid van enige vorm van certificaat, ze suggereren meer dan alleen de basis:

Uiteraard is de lader daarnaast voorzien van verschillende beveiligingen en bijbehorende veiligheidscertificaten


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum