Een film maken met printplaten (Algemeen)

door Laurens @, Zaandam, 19-07-2024, 09:13 (91 dagen geleden) @ justinbentvelsen
Gewijzigd door Laurens, 19-07-2024, 09:16

Probleem is dus dat die apparaten nog te nieuw en te duur zijn om zomaar weggegooid te worden, of ze zijn in professioneel gebruik waar ze in de e-waste bak terecht komen waar jij niet in kan komen als je er niet werkt.

Daarnaast zijn vergulde printen dus gewoon geld waard in bulk, dus als een bedrijf een overschot heeft, gaan ze naar de recycling.

Niet geschoten is altijd mis - wellicht kan je Rohde en Schwartz, Thales en aanverwante grote RF engineering bedrijven een mailtje sturen met uitleg, een paar dingen uit je portfolio enzovoorts. 99% kans op 'Nee' maar wie weet zit er een cultuur-sympathiek persoon achter de computer op die dag en heb je geluk dat ze je vraag doorzetten naar de prototyping-afdeling die misschien wat printen heeft liggen.
Groot probleem wat je dan kan krijgen is bedrijfsgeheimen want een heel serieuze printplaat is misschien een paar tientjes om in house te produceren, maar het intellectueel eigendom is miljoenen waard. Moet dan al een oudere print zijn waarvan je kan verwachten dat die al door de concurrentie reverse-engineered is.


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum