Kennis over Field Effect (Toestel of techniek)

door SCTS01, 15-12-2012, 08:01 (4161 dagen geleden) @ Ed van der Weele †

Goedemorgen Ed, klopt helemaal.
En daar ben ik dus al enige maanden mee bezig. Vandaar die EE2003 bouwdoos die ik weer uit de kast heb gepakt. Inmiddels heb ik ook het handboek en kunnen we los met experimenteren. Dank aan Maurice !

Overigens is het zoals ik in de introductie schreef. Ik ben geen specialist en heb dus geen ervaringen in schakelingen opzetten, meten en doormeten enzo maar ken wel de verbanden tussen U, I en R. Maar mij ontbreekt de praktische vaardigheid. En dus ben ik blij met elk stukje aanvulling van specialisten en ben ik om die reden ook blij dat dit forum bestaat.

Jouw eerste input was al verhelderend. Omdat er bij echt geen besef is hoe de stroom zich gedraagt in een kring met meters enzo. Dat ben ik dus nu aan het leren omdat ik dat nodig heb om te kunnen begrijpen wat ik denk te zien. Je welkom met je kritiek ! Ik ben geen hardcore techneut en wetenschapper. Weet veel maar niet op dit vlak. Aan wetenschappers vroeg ik het al maar die denken helemaal dat ik niet spoor. Mar geeft niet de Paus dacht vroeger ook dat de aarde plat was en de zon om de aarde draaide.

Dat het hoog gegrepen lijkt dat zou best eens kunnen zijn. Maar ik heb hopelijk nog heel veel jaren voor de boeg en vermoed niet dat eea kansloos is. Vul mijn kennisgat maar aan en dan komen we misschien nog ver ! Groeten en tot later!
:)
[image]


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum