Kennis over Field Effect (Toestel of techniek)

door Ed van der Weele † @, Zeist, 16-12-2012, 17:46 (4159 dagen geleden) @ SCTS01

Goed, nog één keer.

Om ergens een onderzoek naar te kunnen uitvoeren is basiskennis van de materie onmisbaar. Die zal je je eerst moeten eigen maken.
Voordat je gaat leren autorijden zal je op de hoogte moeten zijn dat er verkeersregels bestaan en dat het gebruikelijk is dat het verkeer rechts rijdt en alle verkeer uit een zijstraat van rechts voorrang heeft.
Die basis kan onder andere worden gelegd door de experimenteerdoos die in je bezit is. Maar dan moet je wel bereid zijn om de experimenten en voorbeelden die in de begeleidende tekst staan letterlijk te volgen. Om de een of andere reden kan of wil je dat niet begrijpen.
Zolang er geen basis aanwezig is en de begrippen gelijk- en wisselspanning, gelijk- en wisselstroom en weerstand niet helemaal duidelijk zijn is het onmogelijk om een advies in welke vorm dan ook te geven. Je moet elkaars taal verstaan en spreken om een gesprek te kunnen voeren.

Daarom: begin bij het begin en neem de tijd om het boek bij de experimenteerdoos goed door te nemen en kijk tussendoor naar de cursussen waarnaar ik in een van mijn eerste reacties naar verwees.


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum