melding aan dealer (Algemeen)

door ffeilers @, Breda, 13-07-2024, 14:54 (97 dagen geleden) @ ffeilers

Hieronder stuur ik het fragment welke ik 25 april naar de dealer had gezonden. Geeft misschien nog een beter beeld vwb het optreden van de storing.

Voor de duidelijkheid op een aantal campings daarna ging het steeds wel goed (met de oude kabel)

Afgelopen maandag 22 april zijn wij voor het eerst nadat de omvormer vervangen is door jou op pad geweest met de camper.
We hebben twee dagen gestaan op een camperplaats in Schijndel waar walstroom aanwezig was, 6A.

Op zondag 21 april hebben wij de koelkast aangezet, aangesloten op de walstroom bij ons huis.
Op maandag 22 april zijn wij gaan rijden. Al rijdend hebben we geconstateerd dat de koelkast overschakelde naar (start)accu gebruik van de camper.
Op de camperplaats aangekomen geconstateerd dat de koelkast overschakelde naar gasfles gebruik.
Nadat de walstroom is aangesloten op de camperplaats geconstateerd dat de koelkast weer overschakelde op walstroom.
Ging heel de dag goed , tot 's avond rond een uur of 10: koelkast in storing, alle lampjes knipperen en aan/uit lampje : rood.
Koelkast uit gezet en weer aangezet en functioneerde weer, zo n 15 minuten verder: weer in storing. Daarna koelkast uit gezet en weer aangezet , functioneerde weer, zo n 15 minuten verder: weer in storing, kortom repeterend probleem.
Voor de nacht toen maar besloten om de koelkast op gas te laten functioneren.
Op dinsdag 23 april is het verhaal identiek als op de maandag. Functioneerde de hele dag goed, tot in de avond .... weer storing.

Woensdag 24 april weer thuisgekomen, koelkast niet uitgeschakeld maar weer laten functioneren op de walstroom. Conclusie op donderdagmorgen 25 april koelkast is niet in storing gegaan.

Koelkast is een: N4142E+ van Thetford.
Heb de storingslijst bekeken. Zie afbeelding zoals bijgestuurd: Onvoldoende prestaties op 230V bron, er verschijnt geen foutcode
In de handleiding (zie afbeelding) staat: Alle lampjes knipperen: oplossing: Schakel de koelkast uit en weer in. Neem contact op met een servicecentrum als de problemen blijven bestaan.


Complete draad:

 RSS Feed van berichtenreeks

powered by my little forum